Headerbild

Kategorier

Terminsavslutning med Aprilskämtet 9 maj!

2019-04-18 i Allmänt

Torsdagen 9 maj arrangerar vi årets upplaga av "Aprilskämtet"! Det blir vår avslutning på terminen. Läs igenom informationen och anmäl dig - det blir kul!

Torsdagen den 9 maj anordnar vi som terminsavslutning, årets upplaga av ”Aprilskämtet”. En dubbelturnering för ungdomar, seniorer, föräldrar och syskon! Dubbelparen matchas ihop ”barn-vuxen” för att få till så jämna par som möjligt och sedan spelar vi matcher i poolspel. Dessutom för att skoja till det är vi utklädda (inget tvång men det uppskattas). Alla som är utklädda är med i utlottningen om ett pris!

Alla som deltar brukar även hjälpa till att baka någonting så vi kan fika under tävlingens gång, klubben håller med dryck.   

En liten anmälningsavgift på 15 kr/person tas ut för att driva runt arrangemanget och betalas kontant på plats.

Vi samlas kl. 17.15 för att komma igång med spelet så snart som möjligt efter att vi har lottat klart spelordningen. Det brukar hålla på till cirka 19.30/20.00. När man är utslagen får man givetvis åka hem om man vill men det är kul ifall man är kvar en stund och tittar vidare.

Anmäl er senast 2 maj genom att lämna tillbaks lappen (KLICKA HÄR) ifylld till Niklas (tränarna) eller meddela enklast via telefon/sms/mail! Niklas: Mobil: 076-238 95 10.  Mail: snillenille@hotmail.com

 

Boka också upp lördagen den 25 maj – då vi ordnar en träningsdag i Ånnaboda.

Sommarträning/utomhusträning (ej badminton) startar tisdagen den 14 maj.

Mer information om dessa aktiviteter kommer senare!