Headerbild

Kategorier

Lyckad seriecomeback för Carlton!

2017-10-03 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Första seriesammandraget för Carlton på fem år är nu genomfört! Lördagen den 23 september åkte serielaget till Grums för två lagmatcher mot Västra Värmland och Uddevalla!

Laget som spelade under seriesammandraget bestod av gänget på bilden: Sara, Niklas, Chanel, Robert, Simon, Oscar, Natalie och Johan. Carlton spelar från och med denna säsong i division 4 mellan. 

Robban körde minibussen och tog oss lugnt och stabilt fram till idylliska Grums och deras sporthall som var matcharena för dagen. Efter gemensam uppvärmning var det dags för första matchen mot Västra Värmland. Det var seriedebut för halva laget och nya saker att hålla reda på hur en lagmatch fungerar osv. I seriespelet spelas det 8 delmatcher i en lagmatch. Herrdubbel 1, Herrdubbel 2, Damdubbel 1, Herrsingel 1, 2 och 3, Damsingel 1 och en Mixeddubbel.

Den första lagmatchen mot Västra Värmland slutade med seger 6-2! Bra spel av hela laget bidrog till första seriematchvinsten på 5 år. Efter den inledande matchen drog vi till ICA och köpte snabblunch. Alltifrån drickyoghurt, mackor, bananer och lite godis (ICA fyllde 100 år och hade 1,99 kr/hg i lösviktsgodis = Succé! OBS! Godis åt endast efter att matcherna var färdigspelade).

Tillbaks i hallen var det ny uppvärmning innan dags för match mot Uddevalla. Laget fortsatte att ösa på och vann matchen med 7-1. Riktigt bra!

Efter avslutande lagsnack var det dags för dusch innan hemfärden. Segermiddagen intogs på Sibylla i Grums innan vi brummade hemåt. En rolig dag med fokus på lagsammanhållning och glädje som i sin tur ledde till 4 poäng i serien!

Nästa seriesammandrag spelas i Örebro lördagen 25 november! Då hoppas vi på att så många som möjligt kommer och hejar på laget.

För att se alla delmatcher och serietabell kika in här: