Headerbild

Kategorier

Högklassig badmintonresa till Swedish Masters

2016-01-26 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

I lördags (23 jan) genomförde vi en klubbresa till Uppsala för att gå på Swedish Masters. Det blev en jättekul resa för de 13 deltagarna!

Avfärd 06.30 från Kumla. Mårten agerade chaufför av vår smidiga buss. Efter att ha plockat upp reseledar-Niklas i Örebro var alla ombord, utöver ovan även Sara, Roffe, Toni, Erika, Jonas, Peter, Oscar, John, Lina, Albin och Simon,

 

Uppe i Uppsala lagom till att de första kvartsfinalerna rullade igång. Under dagen fick vi se förstklassig badminton. Många bra matcher och roligast av allt var de svenska killarna i herrsingeln som tog sig till semifinalerna och Mattias Borg även till final. Gemensam lunch på "Java" och en kylig vinterpromenad senare och påfyllnad av godisdepåerna var vi redo för semifinalpassen. Kantade av speedway-tutor fick vi som sagt se en riktig höjdarinsats av Mattias Borg, en dansk uppvisning av Anders Antonsen, samt flera andra bra matcher. Riktigt roligt!

 

Till slut var en lång och härlig badminton slut och vi rullade hemåt med bussen med mycket glada miner, En riktigt lyckad resa!