Headerbild

Kategorier

Skoskavet 2015 avgjort!

2015-11-16 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

I lördags (14 nov) avgjordes årets upplaga av Skoskavet. 83 spelare deltog och spel genomfördes i Kumlahallen och Kumlaby. Carlton hade 8 spelare med i årets tävling och Carltonspelarna stod för flera fina insatser!

Tävlingarna drog igång kl. 09.00 på lördagmorgonen och avslutades strax efter kl. 20.00.

 

Av de 83 spelarna deltog Anton, Oscar, Chanel, Simon, Sara, Niklas, Lina och Johan från Carlton. Alla kämpade på bra under dagen!

 

Anton och Simon kämpade på bra men vann inga matcher denna gång.

Oscar tog sig vidare från poolen men åkte mot Edvin Lundgren, ÖBK i kvartsfinalen i HS U15.

 

Chanel blev 2:a i DS U13 efter flera fina insatser, framförallt en kanonmatch i semifinalen! I dubbel blev det 1:a plats tillsammans med Elin Öhling från ÖBK. Grattis!

 

Johan blev 3:a i HSA efter semifinalförlust mot Jesper Nyberg från ÖBK, i dubbel blev det final direkt då det bara var två par med, men förlust mot ett par från Västerås.

 

Lina spelade i DSC, i en pool på 3 spelare blev det 1 vinst och 1 förlust.

 

Niklas lyckades till slut att ta sig till final i HSB, men där blev Robert Brask för svår. I MDB blev det också final tillsammans med Sara efter två stabila matcher i kvartsfinal+semifinal, men i finalen blev det förlust mot Örebroparet Brask/Hellberg efter en tresetare.

 

Stort tack till alla spelare som deltog i årets tävling. Även ett stort tack till alla funktionärer som hjälpte till under helgen!