Headerbild

Kategorier

Bra drag på ÖJT och i Ljungsbro!

2015-04-15 i Allmänt

Det har spelats två Örebro Junior Tour under senaste månaden och dessutom har den årliga "Minibussresan till Ljungsbro" ägt rum. Här kommer en kort summering av dessa tävlingar.

Först ut var ÖJT den 15 mars där 8 spelare från oss deltog. Det var Simon S, Ville, Anton, Hanna J, Melker, Rasmus S, Hampus och Oliver. Alla spelade jättebra och några tog även medalj.

Simon S lyckades bli 2:a i C-klassen och Hanna J 2:a i F-klassen och brorsan Melker 3:a i F-klassen. Allra bäst gick det för Ville som vann E-klassen! Grattis till er.

Den 22 mars var vi i Ljungsbro med ett stort gäng. Victor, Simon S, Rasmus Su, Fabian, John, Anton, Ville, Hampus, Elias A och Rasmus St var med och spelade. Kjelle och Erika var chaufförer/coacher och Niklas kartläsare/coach. Efter att ha invaderat Cloetta på morgonen drog spelet igång. Alla kämpade på jättebra och det var väldigt bra fokus och inställning. John och Fabian gjorde sin första tävling och de körde på bra. Likaså övriga som har lite mer rutin av matcher. Allra bäst resultatmässigt gick det för Simon S och Victor som kom 2:a respektive 3:a i U15.

Efter att killarna tömt Cloetta under eftermiddagen och krafterna var slut på banorna så bar det av hemåt. Efter ett stopp på "Lyx-McDonalds" i Motala så var vi även mätta när vi hittade hem till Kumla till slut efter en lååång och kul dag!

I söndags, 12 april gick säsongens sista ÖJT inne i Backahallen. Vi hade 7 spelare med. Simon S, Hampus, Ville, Anton, Rasmus St, Hanna J och Melker. Även denna tävling bjöd på bra spel och fina matcher. Allra bäst gick det för Simon S som kom 2:a i C-klassen, Ville som vann D-klassen, Hanna J 3:a i E-klassen, och Melker som vann F-klassen! Riktigt bra jobbat allihopa och grattis till er som det gick extra bra för!

Nu är tävlingssäsongen i princip slut. Det återstår några tävlingar för de som kommit lite längre. Till helgen ska Chanel och Oscar spela Svenska Cupen i Uppsala som de blivit uttagna till av Mellansvenska badmintonförbundet. Helgen 25-26 spelar ett gäng av de äldre i "Örebrocupen".