Headerbild

Kategorier

Ånnabodaläger 23-24 maj!

2015-04-15 i Allmänt

Den 23-24 maj anordnar vi träningsläger i Ånnaboda! Missa inte möjligheten att få bra träning och umgås med kompisarna även om vi inte står på en badmintonbana. Läs igenom all info och anmäl dig!

Den 23-24:e kommer vi att anordna ett träningsläger i Ånnaboda. Lägret är öppet för alla spelare såväl barn, ungdomar och seniorer. Dessutom inbjuds föräldrar, om de inte önskar träna kan de få hjälpa till med mat och fix runt ikring. Även syskon är välkomna i mån av plats men anmäl gärna alla som vill med till en början! 

 

Preliminärt upplägg av lägret

Vi kommer att åka dit under morgonen/förmiddagen på lördagen. Sen följer ett träningspass efter ankomst. Det kommer inte att vara något badmintonspel utan träning utomhus i form av löpning, kondition & styrkeövningar och lekar. Alla kan vara med efter egen förmåga. Sen inkvarterar vi oss i stugorna och äter lunch. Vi kommer att bo i 6-manna stugor där barn och vuxna från olika familjer fördelas ut i passande konstellationer. Föräldrar som inte vill vara med och träna hjälps åt med matlagningen och fix i stugorna. Alla insatser är värdefulla oavsett storlek.

 

Under lördagseftermiddagen följer ytterligare ett träningspass följt av mellanmål. Kvällen bjuder på kvällsmat i form av korvgrillning ihop med någon rolig kvällsaktivitet t.ex. brännboll eller liknande. Övernattning till söndagen. Under söndagsförmiddagen hålls det sista träningspasset innan avfärd hemåt sker vid lunchtid.

 

Specifika tider skickas ut minst 1 vecka innan lägret! Transport sker av föräldrar, vi alla får hjälpas åt att samordna så att alla har en plats i en bil till/från Ånnaboda.

 

Visst låter detta som en rolig helg att avsluta säsongen med?

 

Kostnad

Kostnaden för lägret beror lite på hur många som deltar, men mellan 120-150 kr/person, kan även bli någon form av familjerabatt om många från samma familj åker med. I avgiften ingår både mat och stugplats under helgen! 

 

Anmälan

Anmäl namnen på de som vill med till Niklas via mail eller mobil, senast den 7 maj!

Niklas mobil: 076-238 95 10. Mail: snillenille@hotmail.com

 

Det finns 30 platser, först till kvarn. Vi prioriterar spelare framför syskon om det är så att intresset blir väldigt stort. Men förhoppningsvis får alla som vill plats!

 

Hör av er vid frågor och funderingar!

 

Med vänliga hälsningar

Ledarna i Carlton