Headerbild

Kategorier

Bra spel i Örebro Junior Tour!

2014-12-01 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Igår (söndag 30 nov) var det terminens sista Örebro Junior Tour i Backahallen. Återigen hade vi många spelare med, 14 stycken. Det blev många fina insatser och några pallplatser!

Albin spelade i B-klassen, kämpade och spelade bra men gick inte vidare till slutspelet.

 

I C-klassen spelade Simon L, Rasmus L, Simon S och Victor. Även där bjöds det på bra spel under dagen och bäst gick det för Victor som tog sig till semifinal (slog Simon S i kvarten) men där blev det lite för tufft. Men en 3:e plats till Victor!

 

I D-klassen spelade Anton och Rasmus S. Bra kämpat av båda och bäst gick det för Anton som gick vidare till slutspelet men åkte ut i kvartsfinalen.

 

I E-klassen hade vi Hampus, Ville och Elias L som spelade på bra under dagen. Där gick Ville vidare till slutspel men åkte ut i kvarten medan Elias L tog sig till semi innan det tog stopp. 3:e plats för Elias.

 

I F-klassen spelade David F, Joel, Hanna och Oliver som kämpade på. David gick inte vidare från poolen och Joel åkte ut i åttondelen. Hanna och Oliver gick vidare till semifinal där de stötte på varandra och Oliver till slut lyckades vinna 24-22 i tredje set och gick till final. Där blev det tyvärr för svårt. Men en 2:a plats till Oliver och en 3:e plats till Hanna.

 

Grattis till fina resultat allihopa! Mer tävlingar kommer till våren för de som vill.