Headerbild

Kategorier

Skoskavet 2014 avgjort!

2014-11-19 i Allmänt

15-16 november gick Skoskavet av stapeln i Kumlas hallar. 153 spelare var på plats för tuffa matcher. En riktigt trevlig badmintonhelg.

Vi hade själva 15 spelare som deltog.

 

I U11 spelade vår yngsta deltagare Elias L. Tuffa matcher i singelspelet men i dubbelspelet blev det en 1:a plats ihop med Algot Levin från Edsbacka Badminton Academy. På tjejsidan spelade Chanel och hon kom tvåa i singelspelet. Grattis till Elias och Chanel!

 

I U13 spelade Oscar, Simon, Anton och Ville. Bra matcher av allihopa och Simon blev 3:a i Mixed ihop med Miranda Johansson från Täby och Oscar blev 3:a i dubbel ihop med Martin Hyvärinen från ÖBK. Kul!  

 

I C-klass spelade Frida, Ida, Natalie, Thomas D, Kjell och Micke. Alla spelade på bra. Kjell och Micke blev 3:a i dubbeln och Thomas 3:a i singel. Bra! 

 

I B-klass spelade Niklas och Toni. Niklas gick vidare från poolen i singel men åkte sen ut i åttondelen. Toni gick enda till final i dubbelspelet ihop med Robert Brask ÖBK, men de fick se sig slagna i finalen. Grattis till andraplatsen.

 

I A-klass spelade Johan och i dubbelspelet blev det en 3:e plats ihop med Nasir Baber från Göta. I singel gick han vidare från poolen men blev sen utslagen.

 

Glädjande var båda Kumlanytt och NA på plats under lördagen. Ett reportage med Chanel i siktet i söndagens NA och Kumlanytt snackade med Niklas.

http://www.sydnarkenytt.se/kumla/artikel/badminton-skoskavet-igang#.VGh_Cyx0yUk 

 

Tack för alla insatser i sekretariat, kiosker och övriga bidrag till en lyckad tävling!

 

Till helgen väntar DM i Eskilstuna för ett mindre gäng av oss!