Headerbild

Kategorier

Trevlig säsongsavslutning med Aprilskämtet!

2014-05-08 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

I tisdags avslutades badmintonsäsongen 2013/2014 med att Aprilskämtet gick av stapeln i Kumlahallen. Glädjande nog var det riktigt bra uppslutning med ca 40 spelare plus en del publik på plats.

Aprilskämtet som för er som inte var där är ett tillfälle då vi spelar en dubbelturnering och samtidigt är utklädda till spännande saker.

 

Roligt att en rätt så stor del av deltagarna var utklädda, till nästa år blir vi ännu fler! Skepnader man stötte på i tisdags var exempelvis en fånge som rymt från fängelset, en badmintonboll modell större än vanligt, en och annan cooling, en häxa, en lieman, en crossåkare och en cowboy (med häst).

 

Aprskämt bild

 

Apr skämt 2

 

I år hade vi det största fikautbudet på många år om inte någonsin till och med! Tack till alla som bakat och bidrog till den trevliga delen av arrangemanget, jättebra! 

 

Själva turneringen spelades i ett A-slutspel och ett B-slutspel där vinnarna från första matchen hamnade i A och förlorarna i B. Det bjöds på många bra matcher. Kul att så många föräldrar och syskon var med och spelade utöver alla flitiga ordinarie badmintonspelare som är mer vana på banorna. Det blir en rolig blandning och ökar intresset.

 

Till slut blev det Albin och Arne som vann A-slutspelet efter en välspelad finalmatch (se blå bilden högst upp till vänster).

 

I B-slutspelet gick Ture och Axel segrande (se blå bilden högst upp till höger).

 

Stort tack till alla inblandade för en bra säsong och en mycket trevlig avslutning.

Vi ses i hallarna till hösten igen!