Headerbild

Kategorier

Aprilskämtet avslutar säsongen 6 maj!

2014-04-15 i Allmänt

Tisdag 6 maj avslutas badmintonsäsongen med Aprilskämtet! Kl 17.00 i Kumlahallen kör vi igång. Sista anmälningsdag fredag 2 maj! Se info nedan:

Badmintonsäsongen lider mot sitt slut och det är nu bara några få träningar kvar innan det blir sommaruppehåll. Den här säsongen avslutar vi med vår årliga utklädnadstävling ”Aprilskämtet” tisdag den 6 maj, start kl 17.00 (slut ca 19.00-19.30 beroende på antal deltagare). Aprilskämtet är en dubbelturnering för spelare, föräldrar och syskon! Det går till så att paren mixas ihop barn-vuxen, erfaren-oerfaren spelare så att paren blir så jämna som möjligt. Det roligaste är om så många föräldrar som möjligt ”vågar” vara med och spela! Racketar finns att låna.


Vi vore tacksamma om så många som möjligt kan baka något att ta med. Vi kommer hålla med saft och kaffe och tillsammans får vi till fika om
vi hjälps åt!


Anmälan sker till Niklas via mail eller telefon: snillenille@hotmail.com eller 076-238 95 10.

 

- Skriv namn och ålder på de som vill vara med, samt om ni kan baka något!

- Anmälningsavgift är 10 kr/spelare, betalas kontant på plats.


Sista anmälningsdag är fredagen den 2 maj.   


Kom ihåg att det är roligt om så många som möjligt är utklädda! Pris kommer att delas ut till de med bäst utklädnad! (Det är dock inget tvång på att vara utklädd)


Välkomna till en rolig avslutningskväll!


Med vänlig hälsning

Ledarna i Carlton