Headerbild

Kategorier

Deltagarrekord i Kanaldropen!

2014-03-29 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

I lördags (22 mars) var ett rekordstort gäng på plats i Ljungsbro för att spela nybörjartävlingen Kanaldropen. Hela 14 spelare var med och spelade, Niklas och Kjell var med som ledare och en del föräldrar fanns på plats och hejade på.

Efter en tidig samling redan kl 07.00 på Pickabooparkeringen styrde en minibuss och några bilar mot Östergötland. Efter en trevlig nedfärd med mycket snack och skratt väntade en heldag i Ljungsbro Sporthall.

 

Först ut var de lite äldre i gänget. Victor (U15), Martin, Rasmus St, Simon, Rasmus Su, David, Hampus och Tindra (alla U13). Alla kämpade på riktigt bra. Bäst gick det för Martin, David och Simon som gick vidare från poolspelet. Martin och Simon lyckades vinna sina åttondelsfinaler men i kvartsfinalerna tog det stopp.

 

Några timmar senare drog de yngsta i U11 också igång. Elias L, Linus, Elias A, Ville, Anton och Patric. Trots en lång väntan så fanns det mycket energi kvar hos det yngre gänget. Mycket bra spel och bäst gick det för Anton och Patric som gick vidare från sina pooler och grabbarna möttes i kvartsfinalen där Anton vann. I semifinalen blev dock motståndet för tufft, men Anton fick kliva upp på prispallen och ta emot en bronsmedalj. Grattis!

 

Efter en väldigt lång dag i Sporthallen styrde vi hemåt, via McDonalds i Motala där alla åt som hästar. Till slut var vi åter på Pickabooparkeringen och sa tack och hej för den här gången! En riktigt rolig tävlingsdag :) Ser fram emot Örebro Junior Tour den 13 april och hoppas på liknande uppslutning!

 

Lite bilder från dagen kommer upp inom kort :)