Headerbild

Kategorier

Medaljregn under DM i Västerås!

2013-12-07 i Allmänt

Lördagen den 23/11 var det DM i Bellvuestadion i Västerås. Från Carlton deltog Chanel, Simon, Oscar, Albin, Johan, Niklas och Sara. Det blev en mycket lyckad dag med flera bärgade medaljer för Carltongänget!

Chanel fick spela singel i U13 denna tävlingen och det blev två tuffa matcher som slutade med förluster, men riktigt bra spel i andra matchen och riktigt kämpande på varje boll. Simon vann utan större problem alla sina tre matcher i HSU11 och kunde åka hem med en guldmedalj runt halsen - kul!


Oscar som spelade HSU13 åkte ur singelspelet efter 19-21 i avgörande poolmatchen. Han var dock den av oss som spelade flest matcher under dagen

(8 st!) och i mixed U15 ihop med Stina Granqvist, Ljungsbro, blev det två matchvinster och en snöplig förlust 28-30 i avgörande set. Det räckte till en silvermedalj! Silver blev det även i dubbel HDU15 ihop med Albin. Grabbarna spelade stundtals mycket bra och utnyttjade varandras styrkor i spelet, 1 vunnen och 1 förlorad match. Albin tog sig till kvartsfinal i singel men där blev motståndet för tufft.

 

IMG_0069

 


Niklas hade det tufft i singelspelet i B-klassen med 1 vinst och 2 förluster. I dubbel gick det däremot betydligt bättre. Ihop med Oscar Juntunen, Eskilstuna, tog de sig till final och där vann de 21-17, 21-13 mot ett Nyköpingspar – ytterligare en guldmedalj till Carlton. Det var inte heller den sista då även Johan och Sara plockade hem en i mixed A efter vinst i en tre-setare 21-15 i avgörande mot ett par från Västerås i finalen. I singelspelet blev det tufft motstånd för Johan i A/Elit-klassen och 1 vinst och 3 förluster.   

 

IMG_0083


En riktigt rolig dag i hallen med fina framgångar var till slut över och vi kunde glada vända hemåt!